Viinikoulutusta 6.-7.4.Ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle -projektiin osallistuville yrityksille järjestetään viinikoulutusta. Aika: ke-to 6.-7.4.2005, klo 13.00-17.00 Ensimmäisenä päivänä käsitellään kuohuviinejä ja valkoisia viinejä ja toisena päivänä keskitytään punaisiin sekä väkeviin viineihin. Koulutus tutustuttaa myös viinin tarjoiluun ja soveltuvuuteen ruokien kanssa. Kouluttajana toimii Hovimestari ja keittiömestari Heikki Valtanen. Valtanen on ruoka- ja viinikulttuurin asiantuntija, joka toimii koulutuskonsulttina yrityksille, oppilaitoksille ja ravintoloiden henkilökunnalle. Lisäksi hän kirjoittaa ruoka-, olut-, ja viiniaiheisia artikkeleita eri julkaisuihin. Koulutus liittyy Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle -projektiin, jossa kehitetään koulutusmalli ruokatuotannon kehittämiseksi ja se on suunnattu hyödynnettäväksi myös ammattikorkeakoulun opetuksessa. OhjelmaKeskiviikko 6.4. klo 3.00-17.00
Torstai 7.4. klo 13.00-17.00
Ilmoittautumiset 4.4. mennessä ja lisätietoja:Kirsi Salomaa, projektivastaava, lehtori Koulutus on maksuton projektiin osallistuvien yhteisöjen edustajille ja Vaasan AMK:n omille opiskelijoille. Muut: 35 euroa. |
>
|