Ajankohtaista

Viinikoulutusta 6.-7.4.

Ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle -projektiin osallistuville yrityksille järjestetään viinikoulutusta.

Aika: ke-to 6.-7.4.2005, klo 13.00-17.00
Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu, Raastuvankatu 31-33, 65100 VAASA

Ensimmäisenä päivänä käsitellään kuohuviinejä ja valkoisia viinejä ja toisena päivänä keskitytään punaisiin sekä väkeviin viineihin. Koulutus tutustuttaa myös viinin tarjoiluun ja soveltuvuuteen ruokien kanssa. Kouluttajana toimii Hovimestari ja keittiömestari Heikki Valtanen. Valtanen on ruoka- ja viinikulttuurin asiantuntija, joka toimii koulutuskonsulttina yrityksille, oppilaitoksille ja  ravintoloiden henkilökunnalle. Lisäksi hän kirjoittaa ruoka-, olut-, ja viiniaiheisia artikkeleita eri julkaisuihin.

Koulutus liittyy Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle -projektiin, jossa kehitetään koulutusmalli ruokatuotannon kehittämiseksi ja se on suunnattu hyödynnettäväksi myös ammattikorkeakoulun opetuksessa.

Ohjelma

Keskiviikko 6.4. klo 3.00-17.00

  • Kuohuviinit ja valkoviinit
  • Teoriaa sekä käytännön harjoitus, makulautanen

Torstai 7.4. klo 13.00-17.00

  • Punaviinit ja väkevät viinit
  • Teoriaa sekä käytännön harjoitus, makulautanen

Ilmoittautumiset 4.4. mennessä ja lisätietoja:

Kirsi Salomaa, projektivastaava, lehtori
Vaasan ammattikorkeakoulu
Puh. 06 326 3656,  040 723 2247
kirsi.salomaa@puv.fi

Koulutus on maksuton projektiin osallistuvien yhteisöjen edustajille ja Vaasan AMK:n omille opiskelijoille. Muut: 35 euroa.

Lisäksi järjestetään

Ranskalaisten juustojen ja viinien seminaari

keskiviikkona 6.4.2005 klo 18.30-21.00 yhteistyössä Sopexon kanssa.

Tähän tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 4.4.2005:

Kirsi Salomaa
kirsi.salomaa@puv.fi
Puh. 040 723 2247 tai
06 326 3656