Kehittäminen ja laatu -seminaari |
Aika: tiistai 17.8.2004, klo 14.00 - 18.00 Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu Liiketalous ja matkailu, auditorio (RA231), Raastuvankatu 31 - 33, Vaasa Iltapäivän luennoilla käsitellään laadun merkitys ruokapalveluissa sekä yrityksen jatkuvan ja johdonmukaisen kehittämisen merkityksestä. Tilaisuudessa esitellään myös lähemmin Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle - projektia. |
Ohjelma
14.00
Seminaarin avaus
14.15
Laadun merkitys ruokapalvelussa
Kehittämispäällikkö Asko Mäyry, Foodwest Oy
15.00
Utvecklingens betydelse
Britt -Marie Granskog - Berg, Kaffehuset August
Kahvi
16.15
Maatilasta matkailutilaksi
Markus Kallio Varjolan tilan isäntä, Jyväskylän seudulta, Laukaa /Kuusa
Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle projektin esittely
Itse seminaari on maksuton, kahvista veloitetaan. Seminaari järjestetään Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle - projektiin liittyen.
Tervetuloa!
Lisätietoja:
Kirsi Salomaa, puh. 040 - 7232247, s-posti kirsi.salomaa@puv.fi