Ajankohtaista

Kehittäminen ja laatu -seminaari  

Aika: tiistai 17.8.2004, klo 14.00 - 18.00
Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu
Liiketalous ja matkailu, auditorio (RA231), Raastuvankatu 31 - 33, Vaasa

Iltapäivän luennoilla käsitellään laadun merkitys ruokapalveluissa sekä yrityksen jatkuvan ja johdonmukaisen kehittämisen merkityksestä. Tilaisuudessa esitellään myös lähemmin Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle - projektia.

Ohjelma

14.00   Seminaarin avaus
14.15
Laadun merkitys ruokapalvelussa
Kehittämispäällikkö Asko Mäyry, Foodwest Oy
15.00
Utvecklingens betydelse
Britt -Marie Granskog - Berg, Kaffehuset August


Kahvi

16.15  
Maatilasta matkailutilaksi 
Markus Kallio Varjolan tilan isäntä, Jyväskylän seudulta, Laukaa /Kuusa

Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle projektin esittely

Itse seminaari on maksuton, kahvista veloitetaan. Seminaari järjestetään Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle - projektiin liittyen.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Kirsi Salomaa, puh. 040 - 7232247, s-posti kirsi.salomaa@puv.fi