Tulinen lounashetki työpäivän piristykseksi
Raastuvankadun tarjoiluluokassa vietettiin tulista lounas-infoa tiistaina 12.2. Vieraina olivat Merinovan, Vasekin, Vaasan yrittäjien sekä YHYRES-kehittämisyhdistyksen edustajat. Vieraille kerrottiin tiiviissä paketissa tietoa ammattikorkeakoulun tutkimus- ja palvelutoiminnasta, Yritysklinikasta ja Business Factorysta. Tarkoituksena oli järjestää mukava tapaaminen ammattikorkeakoululla alueen yrityksiä palveleville kehittämisorganisaatioille lounaan merkeissä.
Toisen vuoden restonomiopiskelijoiden (R-HR_RB-2R) tehtävänä oli suunnitella lounas tilaisuuteen teemalla tuli. Lounas suunniteltiin Ruoka ravintolan tuotteena -opintojaksolla, jota ohjasi Eliisa Lahola.
Vieraille tarjoiltiin härkää tulisella kastikkeella sekä liekitettyjä omenoita pähkinävaahdolla. Tuli-teema näkyi onnistuneesti kattauksessa, menussa sekä jälkiruuan liekityksessä.
Opiskelija Kaisu Korhonen liekitti omenoita näyttävästi lounasvieraille.
Alkuruoan valmistelua opetuskeittiössä.
Lisätietoja:
annika.torniainen@puv.fi
eliisa.lahola@puv.fi