Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat kolmen ruokalajin aterian Ravintolapalvelu-juonteen lopputyönään.
Lautaset tyhjentyivät tyytyväisten huokausten kera.
Aterian arvioijiksi oli kutsuttu opiskelijoita ja henkilökuntaa, jotka saivat valita menusta mieleisensä alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Alkuruoaksi oli tarjolla muun muassa kana-caesarsalaattia ja ranskalaista sipulikeittoa sekä pääruoaksi lohimedaljonkia hollandaisekastikkeella ja pippuripihviä wokattujen kasvisten kera. Jälkiruoaksi asiakkaat saivat valita joko pannacottan tai suklaisen mud caken.
– Ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua, kehuu lounaalle saapunut kolmannen vuosikurssin restonomiopiskelija Marika Åkerholm tarjoilijana työskennellyttä Liza Hottaa.
Restonomiopiskelijoille tapahtuma on loistava tapa saada niin keittiöstä kuin tarjoilusta arvokasta kokemusta, jota he pystyvät soveltamaan aikanaan myös työelämässä.
Maittavan ruoan takana olivat (vas.) Kabin Shrestha, Narendra Lamichhane, Heidi Lyyski, Antonia Fellman, Anneli Nivukoski, Thi Bich Nga Nguyen ja Krista Miettinen.
Tarjoilijoina (vas.) Heli Mäkinen, Silja Malmström, Jonas Backlund, Jelizaveta Kozlova, Jonathan Wanyoike ja Liza Hotta.
Kuvat ja teksti: Tiina Ramsila