Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat kolmen ruokalajin aterian Ravintolapalvelu-juonteen lopputyönään. VAMKin henkilökunta ja opiskelijat saivat mieluisan tehtävän toimia herkutteluhetken makutuomareina.
Harjoittelukeittiössä riitti hulinaa ennen h-hetkeä.
Opiskelijat Tiia Nurmi, Sonja Saaristo ja Vilma Tuomaala toivottivat asiakkaat tervetulleiksi.
Alkupalaksi tarjoiltiin muun muassa maukasta kreikkalaista salaattia…
…pääruoaksi sai valita esimerkiksi herkullista lohta ja juureksia…
…ja jälkiruoaksi suussa sulavaa marjaista jäädykettä kinuskikastikkeella.
Turusta muuttanutta Juuso Vilposta houkutteli mahdollisuus opiskella englanniksi ja mukava opiskelukaupunki. Juuson mielestä on tärkeää, että ravintola-alalla tarvittavia tarjoilu- ja keittiötaitoja voi harjoitella turvallisessa ympäristössä. Vaikka tilanne on jännittävä, kannustavat opiskelijat toisiaan parhaaseen lopputulokseen.
Kuvat: Eliina Salmela