Karjalanpiirakka á la Jin Ye
Testipäivä torstai 29.11.2007
Restonomiopiskelija Jin Ye on kehittänyt uusia reseptejä karjalanpiirakasta kolmannen vuoden opintojaksolla "Product Development and Sensory Evaluation." |
Arvioitavana oli kolme karjalanpiirakkaa. Allekirjoittanut ei tiedä, miten kolme erilaista savukala-karjalanpiirakkaa maistuivat arvovaltaiselle raadille, sillä tuotetestauksen yllä leijui hieman salaperäinen tunnelma. Aikooko kiinalainen opiskelijamme myydä tuotekehittelyn tuloksen Saarioiselle vai Kotiuunille?
Ilmeet olivat keskittyneitä ja aistit herkkiä, kun aasialaisvaikutteisia uutuuspiirakoita maisteltiin. Vieruskaverin kanssa ei saanut jutella. Oli kyse aistinvaraisesta arvioinnista.
Yritysklinikassa on tehty tuotekehitysyhteistyötä alueen ravintolayritysten kanssa ja huomattu, että alan yrityksissä on runsaasti kehittämismahdollisuuksia. Yritykset voivat kehittää omia nimikkotuotteita, uudistaa menuja tai koko ravintolakonseptin tuotekehityspalvelujen avulla.
Yhteistyöyrityksiämme tuotekehitysprojekteissa:
Loftet, Vaasa
Hemgården RH, Vörå
Carlsro, Kristinestad
Vänrikki Stoolin keskus, Oravainen
Lisätietoja:
eliisa.lahola@puv.fi
annika.torniainen@puv.fi