Perusmaut ja makujen yhdistäminen -koulutuspäivä 15.3.
Osallistu koulutuspäivään aiheesta Perusmaut ja makujen yhdistäminen! Pääset tutustumaan aterian kokemiseen kokonaisvaltaisesti, joka pohjautuu SAPERE-menetelmään ja toteutetaan pisteopetuksena.
Aika: Tiistai 15.3.2005, klo 8.30 - 16.00
Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu, Raastuvankatu 31, luokka RA407
Tavoitteet
Osallistuja:
- osaa jäsentää aterian kokonaisvaltaisena kokemuksena käyttäen aisteja hyväksi
- ruokien värien, makujen, tuoksujen sekä tunto- ja kuuloaistin merkitys ateriakokonaisuuden kokemisessa
- osaa kuvailla eri makuja ja tuoksuja
- osaa kuvailla ja suunnitella ns. "täydellisen aterian"
- ymmärtää ympäristön merkityksen viihtyisän ruokailutilanteessa
- osaa arvioida ateria kokonaisuuden huomioiden kaikki aistit
Ohjelma
8.30 Johdanto aiheeseen, päivän toimintatapa, ryhmäjako sekä toimeksianto
9.00 Perusmakujen testaus (Vältä kahvinjuontia sekä tupakointia vähintään 1 h ennen testausta)
Kahvi
10.00 Ruokien värien, makujen, tuoksujen sekä tunto- ja kuuloaistin merkitys ateriakokonaisuuden kokemisessa (Juhlasalissa)
Lounas
13.15 Analysointi, yhteenveto ryhmätöistä
14.00 - 16.00 Eri makujen tasapainottaminen
Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Ilmoittaudutuminen maanantaihin 14.2.2005 mennessä sähköpostitse kirsi.salomaa@puv.fi tai puhelimitse 06 326 3656.
Koulutus on maksuton Ruokapalveluista vetovoimaa Pohjanmaalle -projektiin osallistuville yrityksille sekä Vamkin opiskelijoille, muut osallistujat 30 .